Op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ligt Landschapscamping en Akkerbouwbedrijf Claeskinderen. Onze akkers grenzen direct aan het Grevelingenmeer en gelegen aan de voet van Watersportparadijs Brouwersdam, bieden wij onze gasten een optimale en voordelige uitvalsbasis voor strand- en watersportvertier. Binnen enkele minuten staat u met uw auto of kampeermiddel direct langs het water op de Brouwersdam met aan haar ene kant het kilometers lange Noordzeestrand aan haar andere kant het Grevelingenmeer...

De camping is omgeven door vrije natuur en akkers. Onze akkerranden zijn ingezaaid met wilde bloemen. Grenzend aan het kampeerterrein hebben wij een eigen natuurgebied van 5 ha aangelegd waar, afhankelijk van het seizoen, de zonnebloemen prachtig bloeien. Dit natuurgebied grenst aan de vaart waarlangs u heerlijk kunt fietsen over het eiland. Vanaf de camping tekenen de stadjes Scharendijke en Brouwershaven zich af tegen de horizon... De campingvelden zijn ruim van opzet en bieden een fantastisch uitzicht op de omgeving.

Direct aan de camping liggen mooie wandel- en fietsroutes. Langs het campingterrein is een wandelpad aangelegd met een picknickplaats die grenst aan een fietsroute langs de vaart.


Kampeerplaatsen (120m2; deels verhard / deels gras)

U heeft met zowel een Camper als een Toercaravan de keuze tussen twee kampeermogelijkheden.
Kiest u voor een Kampeerplaats dan kunt u met uw kampeermiddel de volledige dag op de camping verblijven. Kiest u voor een Roll on/-off plaats dan kunt u tussen 17:00 en 10:00 uur overnachten, om overdag de camping met uw kampeermiddel te verlaten. Stroomgebruik (10A) is tijdens het Laagseizoen bij een Roll on/-off plaats optioneel en bij een Kampeerplaats altijd inclusief.

NB Speciaal voor Roll on/-off Toercaravans is er een veld met een rondrijweg, zodat rangeren niet nodig is en u de caravan aangekoppeld kunt laten, om zo weer weg te rijden.

Voorzieningen

Onze twee sanitaire units zijn ruim van opzet, nieuw en worden goed onderhouden.
Voor Dames en Heren gescheiden beschikken zij over totaal:
8 douches / 1 kinderbad / 9 wastafels / 8 toiletten / 2 urinoirs
6 keukenspoelplaatsen / 2 uitstortplaatsen voor chemisch toilet
een afspoelplaats voor duik- en surfmateriaal

Op de camping zijn verschillende watertappunten aanwezig. De stroomvoorziening per plek bedraagt 10 Ampère.

Overig

U kunt ook bij ons terecht voor (voor/na) Seizoenplaatsen, Stalling van camper, caravans, aanhanger of boot. Daarnaast verhuren wij een Vakantiewoning, 2 Chalets en diverse Toercaravans.

Op Landschapscamping Claeskinderen treft u een divers gezelschap; van jonge gezinnen tot senioren, van cultuursnuivers tot (water)sportliefhebbers. (Alleenreizende jongeren verwijzen wij door naar de daarvoor bestemde campings).

De sfeer op onze camping is ongedwongen en gezellig.
Wij, Cees & Miranda, heten u dan ook van harte welkom!