Op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ligt Landschapscamping en Akkerbouwbedrijf Claeskinderen. Onze akkers grenzen direct aan het Grevelingenmeer en gelegen aan de voet van Watersportparadijs Brouwersdam, bieden wij onze gasten een optimale en voordelige uitvalsbasis voor strand- en watersportvertier. Binnen enkele minuten staat u met uw auto direct langs het water op de Brouwersdam met aan haar ene kant het kilometers lange Noordzeestrand aan haar andere kant het Grevelingenmeer...

De camping is omgeven door vrije natuur en akkers. Onze akkerranden zijn ingezaaid met wilde bloemen. Grenzend aan het kampeerterrein hebben wij een eigen natuurgebied van 5 ha aangelegd waar, afhankelijk van het seizoen, de zonnebloemen prachtig bloeien. Dit natuurgebied grenst aan de vaart waarlangs u heerlijk kunt fietsen over het eiland. Vanaf de camping tekenen de stadjes Scharendijke en Brouwershaven zich af tegen de horizon...

Direct aan de camping liggen mooie wandel- en fietsroutes. Langs het campingterrein is een wandelpad aangelegd met een picknickplaats die grenst aan een fietsroute langs de vaart.


Wat bieden wij u?

U kunt met uw caravan of camper bij ons terecht voor een reguliere of een roll-on/roll-off seizoenplaats en voor stalling. Daarnaast verhuren wij een vakantiewoning en 2 chalets.
(Uitgebreide informatie vindt u onder ‘Seizoenplaatsen’ en ‘Vakantiewoningen’)

Voorzieningen

Onze twee sanitaire units zijn ruim van opzet, nieuw en worden goed onderhouden.
Voor Dames en Heren gescheiden beschikken zij over totaal:
8 douches / 1 kinderbad / 9 wastafels / 8 toiletten / 2 urinoirs
6 keukenspoelplaatsen / 2 uitstortplaatsen voor chemisch toilet
een afspoelplaats voor duik- en surfmateriaal.

Op de camping zijn verschillende watertappunten aanwezig. De stroomvoorziening per plek bedraagt 10 Ampère.
Voor campers beschikken wij over een losplaats voor grijs water.

Op Landschapscamping Claeskinderen treft u een divers gezelschap; van jonge gezinnen tot senioren, van cultuursnuivers tot (water)sportliefhebbers. (Alleenreizende jongeren verwijzen wij door naar de daarvoor bestemde campings).

De sfeer op onze camping is ongedwongen en gezellig.
Wij, Cees & Miranda, heten u dan ook van harte welkom!